Konvensyen Bidadari Dunia – wajib pergi!

Alhamdulillah, setelah Twins of Faith berakhir, K-fiqh pulak dah diadakan, kini tibalah masanya wanita – wanita Islam diberi penghormatan untuk menganjurkan satu konvensyen khas untuk wanita iaitu Konvensyen Bidadari Dunia anjuran iluvislam.
Saya sangat teruja dengan konvensyen sampai nearly pay the fee, ooooppps, lupa yang tarikh 24 & 25 Mac 2012 tu clash dengan my best friends’ wedding di Penang. Tapi takpe, ade hikmah di sebalik semua ni. Tapi saya sarankan, those yang baca entry ni, please please please attend the convention! Rugi sangat kalau tak attend sebab ade ramai tokoh – tokoh wanita yang hebat – hebat belaka, okay!
Mereka adalah:
1.Prof. Dr. Muhaya Mohamad

2.Prof. Madya Dr. Syarifah Hayati Syed Ismail Bistari

3.Dato’ Siti Nor Bahiyah Mahmood

4.Prof. Madya Dr Harlina Halizah Siraj

5.Dr. Niki Shuhada Shukor

6.Ummi Roses Raudhatul Sakinah (Rosmawati Zainal)

7.Datin Zaleha Omar

8.Dr. Rubiah Hamzah

9.Wardina Safiyyah Fadlullah Wilmot

10.Catriona Norhayati Ross Bahrin

11.Nora (Wan Norafizah Ariffin)

12.Irma Hasmie Ibrahim

13.Ustazah Amie Sofie Ahmad (Juara Solehah)

14.Ustazah Firus Akhtar Mohamad Bokhari (Juara Usatzah Pilihan)

15.Fatimah Syarha Mohd Noordin (Pengarang Novel Islamik Terkenal)

16.Puan Jamilah Samian (Pengarah PArenting Terkenal)

17.Datin Yusmira Mohd Yusof (Pengasas Yusmira)

18.Puan Rozita Ibrahim (Pengasas Sendayu Tinggi)

19.Dato’ Azlina Hj Che Abdullah (Pengasas DCL)

Yuran pendaftaran sangatlah murah – RM100 (tanpa makanan) untuk pendaftaran sehingga 29 Februari 2012 dan RM 350 (dengan makanan). Lebih kurang harga Twins of Faith okay! Dua hari pulak tu!!! Tempat pulak kat PICC, Putrajaya. Dan untuk ibu – ibu yang ada anak2 kecil, boleh hantar kat pusat penjagaan yang disediakan dengan bayaran RM10/anak. Senang kan!
Kalau anda semua nak tau lebih lanjut pasal konvensyen ni, sila lawati website Konvensyen Bidadari Dunia. Saya harap anda semua akan dapat manfaat daripada konvensyen ni okay. And do share the knowledge with me too (since I’m not going)! Love you!
Advertisements

5 thoughts on “Konvensyen Bidadari Dunia – wajib pergi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s